27/9

image200

Tack för att du finns <3

17/9

image199

Lena fick en alldeles egen Stjärna på Vetlandas "Walk Of Fame".

Ett pris som Lena verkligen är värd, finns ingen annan som skulle kunna vara mer värd att få detta pris förutom Lena själv.

13/9

Ja, då är dt officiellt, hösten är här. Kylan har kommit, löven bröjar bli gula och falla av träden, och kvällarna börjar redan bli mörkare. Det är riktigt mysigt med höst, det är den tiden på året som (iallafall jag) tycker om att krypa upp i soffan med kuddar, filtar och en massa ljus och titta på en film, och bara mysa så mycket som möjligt.
Har redan varit ute på tre höst-promenader, den tredje var alldelles nyss, gick en ganska lång runda idag och kameran följde såklart med.

Skolan har ju tragit iväg nu, och man känner sig kanske inne i det. Har en hel hög med läxor som väntar på att få bli gjorda, men jag orkar liksom inte. Det finns så mycket annat jag vill hinna med, gå ut och gå, som jag bestämt att göra ungefär varje dag fram tills det knappt går att vara ute längre. Måste fortsätta med min övningskörning med bilen, var ett tag sedan sist, måste försöka hålla igång körningen så jag kan komma in i det nångång. Jag vill hinna träffa vännerna mer, men det känns som jag aldrig har tid med det längre. Sen kan jag ju inte träffa alla jag gärna skulle vilja träffa heller, när alla är utspridda över vårat avlånga land. Den närmasta jag kan träffa och har lättast att träffa är ju Sara, men man hinner inte, för så fort man börjar tänka på att ringa henne eller någon annan, så kommer tanken smygande att jag har hur mycket läxor som helst att göra, och då tar man aldrig telefonen och ringer det där samtalet man borde ringa oftare, inte bara till Sara utan till alla er jag tycker om. Men det känns som att när man inte hörs av på en viss tid så känns det som man tappar lite av varann och aldrig liksom kan visa och säga hur mycket folk betyder igentligen, sånt man nästan aldrig säger varann. Jag måste verkligen bli bättre på det ...





Just nu älskar min mp3;
One More Time - Highland
Nanne Grönvall - Jag måste kyssa dig
Lena Philipsson - Han jobbar i affär
Pernilla Wahlgren - Tvillingsjäl
Sarah Dawn Finer - Stockholm by morning
Lena Philipsson - Taking-care day
Orup - Jävel på kärlek
Dea Norberg - Speechless
Lena + Orup - 10 Mars 2007



Ha en trevlig torsdagskväll!
Kärlek från mig <3

8/9

image196ikväll eller kanske redan nu när jag har som tråkigast? men tänker iallafall titta igenom alla mina mello dvder som jag har, mello 03-mello 07. finns inget bättre <3

eftersom jag inte har någon att dela de här underbara dvderna med så får jag väl roa mig själv med att sitta och skirka o gråta när lena får sin sista poäng, folkets poäng o vinner! menmen vad kan man göra liksom?

RSS 2.0