31/7

image171image172

Du kommer alltid vara den bästa för mig <3

27/7

image140

MIN KÄRLEK TILL DIG ÄR OBESKRIVLIG LENA.
ingen är som du.

25/7

image133
Mina hjärtan <3


19/7

Stockholm och Allsången.


Åkte från eskilstuna klockan tolv, var framme i stocholm efter ett. Träffade mathilda vid mc donalds. Köpte med hos mat och åkte till skansen där sofie och mathilda´s kusin linnea satt och väntade. Tittade på alla repetionerna under dagen, riktigt trevligt till det började regna så vi fick köpa ponchos, då passade vi på att köpa ett allsångs häfte också. Slutade regna under genrepet. Men det började regna precis när sändningen började, men varade bara i ca. tjugo minuter.
Eldkvarn var först ut, dom var inte särskilt bra men efter att man hört de ett par gånger under dagen började man smått gilla den. "Konstervals" blev allsången efter det, "den kanske porrigaste allsången i hela allsångs häftet" som anders sa. Sen zarah leander - tolkaren mattias enn som sjunger "jag har blivit mycket mycket bättre nu på gammla dar" med låånga r. Allsången "vill ni se en stjärna?" kom efter, som olika kändisar sjöng, bla. mi ridell, kristian luuk, sara coh cissi från idol var några av dem som sjöng. Sen kom vissångerskan sara karlsson och sjöng sin låt "spelar för livet". När jag hörde den första gången gillade jag den inte alls, men efter att ha hört den hela dagen så nu när jag hör den gillar jag faktist den. Men under repetionerna var hon rätt jobbig, hon tjatade hela tiden om att att hennes gittar eller micken och andra saker var för höga eller för låga, och jag skojjar inte det var hela tiden hon höl på. Boy band citronilenrna (?) sjöng "drömmen om elin", det var inte direkt nån som sjöng specillet högt. Den låten tyckte inte om alls. "Pokerkväll i vårby gård" sjöng florence valentin, sög verkligen men verkade väldigt populära, för det var väldans många som skrek. Sofia karlsson kom in på scen igen med svate thuresson och sjöng "904 steg mellan bussen och din dörr", den var låten var riktigt fin. Svante sjöng allsången "jazzpojken" med love antell från florence valentin. Anders sjöng "jag har inga fillingar" och som markoolio kom ut och sjöng slutet på. "En kväll i juni" sjöng markoolio som allsång efter, såå bra. Sen blev det "ingen sommar utan raggae" och dea var med och körade tillsammans med jessica. Det var underbarst under hela dagen. Men det dåliga var att markoolio inte sjöng något extra nummer, det var riktigt dåligt. ( Dagen efter när jag åkte hem så nämnde de det på mixmegapol. )
Efter allsången åkte vi hem till mathilda och hade riktigt trevligt med vin, musik och ölspel. Under onsdagen skulle mathilda och jag se harry potter, men vi sov så länge så vi hann inte se den, den gick kvart i tolv. Så vi åkte ner på stan istället. Vi skulle äta på donken men jag köpte bara glass där, och mathilda åt suchi istället. Gicker ner till chinan där vi mötte upp mamma och pappa och jag åkte hem.
Tack för en under bar tisdag/onsdag! Hoppas jag får komma upp igen nästa tisdag och se allsången med mathilda och mika.
Kram /m.

Bilder från tisdagen och allsången:



Copyright på bild: 1,3-11,14.


13/7



.. Då råder stilla frid
Och jag glömmer både rum och tid


13/7


image102

skriv ditt namn med lillfingret: mikaela
skriv ditt namn med armbågen: mikasela
skriv ditt namn med pannan: miourdlkas
skriv ditt namn med foten: mi9kaqelaqa
skriv ditt namn med näsan: mikaela


7/8

Ingen sommar utan DEA!



(KLICK KLICK)

image90

Åkte till Parken Zoo efter ett för att träffa Bonnie och Sara vid scenen. När jag började närma mig den så hörde jag massa tjutande och fick syn på dem med såna där kalas grejer man blåser i, som de fått igår på Linda´s fest :D. Vi gick in i djurparken. När vi var tillbaka vi scen hade de satt upp Kravallstaketet och efter en stund så kom Bosse. Sen kom Micke som har Dea-hemsidan och Carro de var super trevliga. Stod och vänta ungefär en timme innan konserten med Markoolio var igång, men vi var ju självklart där för DEA! Dea såg oss direkt men det var kanske inte så konstigt för att vi skrek en hel del på henne, vinkade flera gånger. Sen när Markoolio körde "Ingen sommar utan raggae" så sjöng vi "INGEN SOMMAR UTAN DEA!" HAHA, underbart. Nästan i slutet så sjung de "Vi drar till fjällen" (som jag förövrigt HAR kunnat hela texten på) och självklart så kommer han ner från scen och låter nåra längst fram få sjunga i micken, och JAG var en av dem! Då gällde det att inte sjunga fel, HAHAHA! Efteråt så skrek vi Dea en stund till hon kom ut och snackade med nåra på scen och då skrek vi att hon skulle komma ner till oss, och det gjorde hon! Hon tackade för vårt stöd :D. Fick kramas lite sen fick hon våra blommor från mig, Bonnie och Sara och vi hälsade från de andra Lena Phansen då blev hon glad, log med hela anstiktet :D. Efter det gick vi runt till deras bilar och väntade och väntade. Sen kom några securias (?) vakter och sa att Dea och den andra körtjejen hade smitit ut på baksidan för att gå till restaurangen, så vi började gå mot den, då hördes en bil som brummade iväg, snacka om blåsta! Menmen, sen gick vi till MAX och jag blev hämtad. Så var den underbara dagen slut. Jätte kul att träffa er igen, och träffa Micke och Carro också, riktigt trevligt! :D

Phusshej!

RSS 2.0