Schlagertema i Idol.





1. Robin Bengtsson, Svenljunga, 18 år

Låt: När vindarna viskar mitt namn/Roger Pontare 


2. Sepideh Vaziri, Stockholm, 24 år

Låt: Främling/Carola 


3. Kevin Borg, Arvidsjaur, 22 år
Låt: Lyssna till ditt hjärta/Friends 


4. Alice Svensson, Hedesunda, 16 år
Låt: Min kärlek/Shirley Clamp 


5. Johan Palm, Mjölby, 16 år
Låt: Johnny The Rocker/Magnus Uggla 


6. Robin Ericsson, Stockholm, 20 år

Låt: Michelangelo/Björn Skifs 


7. Anna Bergendahl, Nyköping, 16 år

Låt: Stad i ljus/Tommy Körberg 


8. Lars Eriksson, Stockholm, 28 år
Låt: Det börjar verka kärlek banne mig/Claes-Göran Hederström

Tycker de kunde ha valt lite bättre schlagerlåtar eller?
Vem hejar du på?

Det snöar.

Igår kväll var mamma och jag på tunapark, hittade en bh, strumpbyxor och trosor. När vi sen går ut till bilen så snöar det! Fatta vad glad jag var :D. Fick sån rejäl julkänsla, det var så härligt. Och när jag vaknar idag så ligger det endel snö på marken och det snöar fortfarande :). Med endel regn i då, så de läggs inte på marken utan blir till slask, menmen man kan inte få allt.

HAPPY HALLOWEEN ALLA :)

puss

30 oktober.

Ingen vacker dag kan man ju säga. Är inte så pigg på att jag måste ta mig ut i detta kalla väder idag. Ska ta bussen till bilskolan och övningsköra lite och kanske plugga prov där med om jag orkar. Innan jag åker ska jag komma ihåg att spela in Days, det får man ju inte missa, jag hatar att ligga efter flera dagar. Har legat efter fram till höslovet men nu har jag äntligen kommit ifatt då vill jag inte tappa igen. Men det blir väl att hamna efter redan på måndag igen, eftersom man måste vara i skolan.

Men iallafall när jag kommer hem tror jag ska sätta på en film och bara mysa. Fast jag borde ju ta tag på mitt nationella tal till svenskan som ska vara klart på måndag, och jag har inte börjat. Jag vet inte hur jag ska göra, och jar har bara hittat en text av två som man måste prata om. Suck, jag orkar verkligen inte, kommer få IG så hårt .....

 

puss


Det finns bara 1 skäl.

Övningskörningen gick faktsikt bättre idag, bättre än vad jag vågat hoppas på. Sen går det ju bättre när man sitter och tänker varför jag gör detta. Och det finns faktiskt bara 1 skäl till varför. <3
(känns att jag kom in i lite Lena här nu, men det är inte alls hon som jag tänker på, bara så alla vet det)

"Julens tid är här" kom lite väl tidigt iår kanske?

Jag vet att det inte är jul förens om jättelänge. Men jag kan inte låta bli att lyssna på julmusik :). Det är så underbart. M&A's All I want for christmas, Dea's Jul, jul, strålande jul, Carola's Nu tändas tusen juleljus, X-mas time med Bubbles, Jag drömmer om en jul hemma med Charlotte samt Silent night med Aguilera. Det är å underbart så jag vet inte vad :). <3

Trött och grining.

Det är vad jag är idag. Är på ett så jäkla dåligt humör så det inte är sant.
Sex and the city var riktigt bra, den får en att börja längta efter pengar och lyxigt liv i New York eller L.A i mitt fall ;).

Hela dagen igår var jag jätte hängig och trött, orkade fan inte ett skit. Somnade direkt jag la huvudet på kudden, riktigt skönt. Men så vaknar man självklart vid 8, inte lika trevligt.

Var nyss ute och fotade lite analogt. Gick väl inte så bra, men orka bry sig. Det blåser som fan också ...

puss


26 oktober.

Om lite mer än en timme kommer tjejerna hit. Sex and the city idag alltså :). 

Imorgon måste jag börja ta tag i mitt tal som ska skrivas och lära mig det i huvudet. Ingen lätt sak, och jag kommer inte ens klara av att läsa upp det sen. Måste ut och fota endel också, lånade hem en analog kamera i fredags som jag måste fota lite uppgifter med samt digitalt.

puss

Ingen SATC-kväll ikväll.

Den blir framflyttad till imorgonkväll. För att Johannas syrra fyller år idag så hon kunde inte komma. Men det gör inget, blir en myskväll imorgon istället. :)

Själv ska man väl ta och kanske förtitta på den ikväll iallafall :). Tjejerna har ju redan sett den så jag kan ju lika gärna se den :). Och om den är så bra som alla säger att den är, så gör det ju inget att se den igen imorgon kväll ;).

puss

SATC-kväll <3

Så skönt med lördag. + att veta man har en veckas lov framför sig :). Ikväll kommer tjejerna hit för att kolla Sex and the city filmen som jag fick i onsdags. Annars ska jag nog bara slappa idag, och så måste jag städa rummet, det ser verkligen ut som att en bomb slagit ner.

puss

Medeltiden är inte min grej.

Nu är jag klar med min medeltida uppsats som ska vara inne imorgon, sådär 5 timmar efteråt xD
Så idag har jag varit duktigt, är riktigt stolt över mig själv! Inlämnad en dag innan den ska vara inne, det är inte likt mig ska jag säga. :)

Imorgon har jag de sämsta lektionerna, har ingen större lust att gå men man måste ju. Foto först, ska ut och fota analogt med Sandra då. Sen mediekommunikation, som jag verkligen suger i. + att jag har typ alla uppgifter från A-kuren kvar med allt i IG. Som det låter på läraren måste jag göra de sakerna jag fått IG i annars kan jag inte gå G i denna hursen, suck. Sen är den en jävla håltimme på en och en halv timme till mediekunskapen. Palla liksom! Nej, ska försöka ta mig igenom denna helvetes dag, för sen är det ju äntligen lov. :)

puss

Jag orkar inte.

Jag orkar inte blogga, finns inget intressant att skirva. Jag verkligen älskar mitt liv!
Jag vill ha en ny header, är så jäkla dålig på sådant! Nån som vill hjäpa mig? (A)

<3.


Fortfarande sjuk :(.

Blev tvungen att åka till skolan idag, fast jag fortfarnade är sjuk. Men jag vill inte hamna efter så mycket. Fick tillbaka våra August Strindberg uppsatser idag, och typ alla i klassen fick ig, läraren var inte glad. Under ARL lektionen gick vi på stan, sen var jag med på dansen även fast jag mådde dåligt, men fick gå. Gick hyffsat, märkte att jag inte orkade med vissa grejer och fuskade mig igenom saker, fan va jobbigt!

Vackert <3


Me like <3


En utmaning...

... av Bonnie!



Gör så här:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg för sms
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

Mina svar:


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
- Hej! Var det något om Alcazar i ekuriren idag? Kram Sara
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? 
- Nikon d40 :P
3. Vilket sms blev du mest berörd av? 
- Kan du inte komma in på msn? Måste prata om sthlm å de :P
4. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? 
- Vart e du?
5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? 
- Tack! Nu har jag nästam en lika bra kamera som dig ;)
6. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 
- Hälsa henne att jag kommer på måndag
7. Vad vill du höra mest av allt? 
-  Hej vill du följa med ut på lördag?
8. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen? 
- Grattis på namnsdagen :D:D:D;) <3 
9. Din romantiska replik? 
- Haha mikaela har hånglat med picasso XD haha! Så kul  (H) men vi ska ses igen MOHAHA! Du slipper mig aldrig fan :)
10. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
- Alltså jag ska allvarligt slå dig! Haha (a) DU ÄR PUCKO <3

Utmanar alla som sett Marie Picasso ;)


Impro@Boulevardteatern med Marie Picasso <3.

Dagen började med att klockan ringde runt 9. Gick upp och gjorde mig iordning, åt frukost. Satt en stund vid datorn, skrev kom-ihåg-lista. Åt lunch kvart i 11, farfar kom runt kvart över och vi åkte hem till Sandra, där jag småpratade lite med henne och fick objektivet till kamera. Var nere på tågstationen 35 minuter innan mitt tåg gick, det var bara att sätta sig och vänta. Sen blev klockan 12 och tåget rullade in på stationen, och så bar det i väg till min favorit plats. Var framme vid Stockholm C 13.10, exakt utsagt tid. Jag gick och mötte upp Johanna. Vi gick till ett fick där hon och hennes kille köpte macka (jag hade ju nyss ätit). Började sedan promenera bort mot Dramaten, inget höjd ställe att fota på. Så det blev några bilder sen blev jag tvungen att ta mig bort mot city terminalen för att möta Marie. Vi kramdes och tog oss direkt ner till tunnelbanan som skulle föra oss till Skanstull. Tog sen en stund att få syn på hotellet, det var rätt stort och lite lyxigt sådär. Vi checkade in, bosatte oss på rummet. Gick sen ner på stan jag hittade Lena + Orup's singeln Nu när du gått inne på Åhlens för 20:-, köpte också en bukett med blommor till Picasso. Vi gick och kollade vart Boulevardteatern låg, en liten promenad.

 

Vi började förfesta runt 6 typ, och började samtidigt fixa till oss. Vid halv ått ungefär kom Cherie & Malin massa kramar. Sen började vi knalla bort mot teatern vid åtta. Blev lite väntande för de hade en föreställning innan som trog ut på tiden. Sen fick vi äntligen komma in, massa prat och skratt. Sen efter att v suttit och väntat ett tag så tittar jag ut genom dörren som stod öppen och vem kommer inte då om en snygg blondin? Jag fick fan en massa ryck och pekade (såklart så såg hon allt jag gjorde, pinsamt!) gick ut och sa hej och kramades massa, bestämde att Marie skulle få våra blommor på scenen av nån vaktmästare. Sen gick hon, och då upptäckte vi att ungefär hela hennes familj var på plats.

Sen fick vi äntligen komma in på salongen, som för övrigt måste vara den minsta jag sett. Vi satt såklart längst fram i mitten, så allt perfekt. Blev lite presentation av de tre skådespelarna och de skämtade lite. Sen kom hon äntligen in, och fan va snygg hon var asså! Hon fick sätta sig vid ett bord med två stolar med nån gubbe som typ intervjuade henne. Hon fick sitta och berätta lite om sitt liv och saker som hänt och så. Sen skulle skådespelarna spela upp olika stycken ur hennes liv, klart överdrivet, men oerhört roligt. Tror inte jag har skrattat så mycket i hela mitt liv. "Marie står och pratar i telefon och tittar ut genom fönstret och får syn på grannes katt som fångat en mus, hon slänger sig ut genom fönstret och fångar upp katten och gör munmotmun metoden på den", HAHAHHAHAHAH <3

 

 

Sen fick Marie gå ut en stund, för vi (publiken) och skådepelarna skulle betämma hur en vanlig dag i Maries liv ser ut så skulle skådespelarna spela upp det för Marie när hon kom in. Sova till klcokan 4 varje tag och festa hela nätterna, den rosa kanin lampan (som jag för övrigt bestämde skulle va med XD) bo i ett slott i en rondell. Så kul!



Efteråt fick vi lite private time med fröken som vi bestämt sen långt innan. Hon är ju bara så söt! Tar verkligen tid till sina fans och bryr sig så mycket. Vill oss allt väl och att vi måste våga sattsa på våra drömmar. Hon är ett mirakel den kvinnan <3. Tog en massa enskilda kort, sen gruppbild med alla oss som var där + lite fula bilder! HAHA Marie fattade inte hur man skulle se ful ut, precis som i Örebro då hon inte fattade vad flumm bilder var för nått. HAHA söta <3.



  

Tack för allt, Marie, Cherie, Malin & Marie Picasso, älskar er alla <3

Tisdag.

Jag har ingen ork alls att skriva om helgen, men jag ska snart.

puss.

Idag är dagen D <3.

Vaknade klockan 8 idag, har så jäkla ont i magen. NERVÖS, ajjjemän!
Cherran åkte precis så nu har jag ingen rolig att skriva med på msn. Faktum är att jag är den enda inne just nu xD.

Sitter och lyssnar på massa Lena och Picasso just nu, och jag blir bara mer nervösare för varje minut. "Tänk om jag missar tåget?!" guuuud, sluta och tänk sånt nu! xD. 

Jag är färdig fixad och allt, allt är klart. det enda jag har kvar är att komma ihåg drickan som står i kylen + att äta lunch kvart i elva. :P. Snart är jag på väg! Marie har redan åkt i en timme typ, stackare som måste upp så tidigt <3 Ses klockan tre gums!
SJälv är man ju i Stockholm 13.10. Men jag har lite att dona med där uppe, fotouppgift var det ja! Ska ta mig ner till kära Chinan & Dramaten och fota hejvilt! xD.

Jag hatar att vänta, 11.15 kommer farfar och hämtar mig (går fortare än att jag ska åka buss) vi ska stanna till en snabbis hos Sandra och hämta objektivet sen ner till tåget! avgår 12.05 för er som undrar! 

Kom ihåg lista:

- Lunch innan bussen
- Packa ner tågbiljetter + busskort
- Stanna hos Sandra & hämta objektiv
- Packa ner strumpbyxor + strumpor
- Packa ner linne 2st vit & grå
- Packa ner topp 2st lila & radig vit/röd
- Packa ner plånbok + extra pengar
- Packa ner mobil + hörlurar, LADDA!
- Packa ner tidningar till tågresan
- Pack ner smink + hårgrejer
- Dusch!
- Packa ner drickan, som står i kylen
- Packa ner kameran! Ladda batteriet!!

Trevlig resa till Mallan, Cherran, Marie & Mig själv som ska ses där nere <3
Puss.


Picassofebern är här!

IMORGON!!!!!


+ att jag är sjuk! asså vad är det med mig?!!!!!! Man brukar ju säga att man får Lenafeber dagarna innan man ska se henne, nu tror jag nog att jag fått ett slag av Picassofeber <3

Idag måste jag packa packa packa, + massa annat som att snygga till sig själv lite. Fan att man inte hann ta sig till nån frisör innan, så jag får väl se ut som ett missfoster med utväxt och allt, suck.

Kom ihåg lista:

- Lunch innan bussen
- Packa ner tågbiljetter + busskort
- Stanna hos Sandra & hämta objektiv
- Packa ner strumpbyxor + strumport
- Packa ner linne 2st vit & gråt
- Packa ner topp 2st lila & radig vit/rödt
- Packa ner plånbokt + extra pengar
- Packa ner mobil + hörlurar, LADDA!
- Packa ner tidningar till tågresant
- Pack ner smink + hårgrejer
- Dusch!
- Packa ner drickan, som står i kylen
- Packa ner kameran! Ladda batteriet!!

RSS 2.0