Marie Picasso you are a miracle <3

image248
Marie kom till mig sent på torsdagen. Och fredagen började med att vi fick gå upp halv sju och göra iordning oss för skolan. Pallar inte skriva om skoldagen, den är endå så ointressant. Men efter skolan gick vi iallafall till McDonalds och käkade gott. Sen så gick vi bort mot Lotus, och där på plats kommer vi på att vi inte köpt någon blomma, så vi pallarar oss iväg till blomaffären och köper en röd ros. Sen efter en stund så kom Sara, och jag och hon gick iväg till Gallerian medan Marie satt kvar och höll plats. När vi kommer tillbaka så säger Marie att vi sitter på fel ställe att detta bara är baksidan in till cluben, så fick fick packa ihop och gå runt till andra sidan för att kolla vart exakt det var vi skulle gå in. Men eftersom det var svinkallt ute så gick vi till Corner och väntade och Sara åt lite mat.

Vid sex tiden gick vi bort till denna andra club som skulle ha själva insläppet och så fick vi vänta där inne i några fotöljer. Insläppet hade flyttats fram till klockan 8 men vi fick inte komma in i själva vänt rummet förän vid 9. Och där fick vi vänta ännu en gång, väldigt länge, kändes som vi adrig skulle få komma in. Men sen tillslut fick vi komma in i denna LILLA lokal där Marie skulle sjunga. Vi gick direkt fram till scenen som var otroligt liten, vi stod nästan på scenen och liksom kunde ta i hennes staiv. Men sen kom äntligen Marie ut och sjöng. Det var så fantastiskt när hon gick runt i publiken och sjöng, hon kom så nära så vi kunde ta på henne :D. Hon hade bara ögon för hos hela konserten, hon pratade med oss flera ggr. lycka liksom!
Men efteråt fick vi såklart träffa henne, jag fick tre kort med Marie, jag blev som alltid inte bra men Marie blev fett söt. Sen gav vi henne våra presenter, ros med alla hjärtans dag-kort och Marie och jag hade skrivit varsitt litet brev. Hon blev verkligen glad! Tog också en gruppbild, alla de andra blev jättebra medans jag ser störd ut.



Bilderna är skyddade av copyright lagen!
De på Marie har Marie tagit.

pussssn

Alla Hjärtans Jävla Kuk Dag

image247

jag älskar er, ni vet vilka ni är <3

För att citera min goda vän Mika "SVENSKA FOLKET KAN SLICKA SJÖGRENS ARSLE."

Gick ju inte riktigt som man hade velat. Amy & Christer till final, hur tänker Svenska folket igentligen? Jenny var ju solklar till finalen. Och E-type & Poodles till andra chansen, hallå?

Tack för mig! jag säger inte mer så har jag ingenting sagt!

Döda mig långsamt

snälla hur tänker svenska folket igentligen. christer sjögren till final? men snälla, den platsen var ju jennys! snälla döda mig långsamt. oh gud, jag vet iallfall vad det ska stå på mitt plakat på genrepet i finalen "I HATE EUROPE"

kill me

Mello - ca. 3½ timma kvar

Kan inte klockan slå åtta snart? jag dööör av längtan! GE MIG MELLO OCH DET NU!

The Secret

Ja, har alltså skaffat en extra blogg, eller hur man ska kalla det. ska självklart ha kvar denna, som ska fortätta att vara öppen medan den andra lite mer hemliga bloggen ska vara låst. alltså så att inte alla ska kunna läsa den, för blir så trött på att man inte kan/får skriva va man tycker i en öppen blogg. så det kommer alltså vara vissa personer som kommer få läsa denna ny blogg. men om du väldigt gärna skulle vilja läsa den (och vet att du inte är en de där vissa personerna) så skriv en kommentar om vaför just du ska läsa i min privata blogg. ;)

puss

Melodifestival ikväll

Som jag har längtat! Och ikväll är det äntligen dags!
Jag kommer tillbringa min dag med att läsa alla mello-bloggare, min stora favorit aliveinthedangerzone
Måste plugga endel också har matteprov och ekologiprov på tisdag, suck. prov kan verkligen förstöra en hel helg, men inget ska få förstöra årets första Melodifestival kväll!

pussss

reetro idag

var på reetro och fikade med johanna och sandra. min chokladboll med pärlsocker <3 va finfin.


sandra och jag var ute på foton för att fota våra känslobilder, lyckades någorlunda.





vad får ser ni för känsla i denna bild? se om ni kan lyckas se den rätta som jag valt. sandra du får inte svara! XD
engelskan, kan ju säga att man inte gjorde ett jäkla piss, förutom att skriva av från tavlan.

och nyss lät nått jäkla cyber-ljud fårn datan, kan inte fatta vad det är. har hållit på hur länge som helst, har ju ingen sån sida uppe dirket, har bara denna sidan och usb:t uppe på skärmen, så vadfan är detta för ett jäkla psyko-ljud?

gjorde inte nått nyttigt direkt på mumen, greeeeeat!


pussn

Nästa fredag <3

image246

My Birthday!

Presenterna, hittils :)



Canon EOS 400D


Hello Kitty Strumpor


Desperate Housewives
Säsong 2


Silver Ring

RSS 2.0