Plenty - till varje pris.

Plenty var riktigt bra film om andra världskriget. Det handlar om en kvinna vid namn Susan (Meryl Streep) som slåss för motståndsrörelsen i det ockuperade Frankrike. Hon brinner av stridslust och passion för den hemlige agenten Lazar (Sam Neill). Men hon brinner för snabbt. Efter freden kan hon omöjligt glömma sin stormande kärlek och alla utmaning som kriget gav henne. Frustrationen tar sig uttryck i ett allt mer upproriskt liv, vilket kommer få ödesidigra konsekvenser.
Filmen får 4/5. Pga. att den är lite weard, och den slutar absolut inte som jag vill.
Men den är självklart sevärd! ;)

Lördag.

Och jag mår piss. Så jäkla dåligt. Mår illa, magont. Jag orkar inte göra någonting. Jag borde igentligen inte sitta här, jag borde läsa boken som vi fick i svenskan. Suck, jag orkar inte. Första veckan så slänger de på oss massa läxor. Jag hatar att gå i skolan.

Och jag vill flytta hemifrån, nu med detsamma! Är det så svårt att bara lämna mig ifred?! Man sitter på sitt rum med stängd dörr, brukar inte det betyda att man vill vara själv, och inte vill bli störd?! Jo, men nejdå. Inte i detta huset nej. Mina två syskon som jag oturligt nog råkar vara släkt med, de bråkar de irreterar och gud vet vad! Skaffa er ett liv förfan!

Jag mår inte så bra ....

Detta gjorde min dag.



Är hon söt eller är hon söt? :D :D

Tack Anorah <3

♥ Den där Anorah.



















Anna Nordell

Kvinnan är helt amazing! & låtarna är helt galet bra. Hennes låtar (eller just, Laying down my cards) har hjälpt mig mycket, sen jag först hörde den. Den slår allt <3 Denna kvinnan hon berör en djupt in i själen. Så fort man hör hennes röst, sjungade eller pratandes så får man ett stort leende i hela ansiktet.

Träffade henne förta gången den 14 februari på Melodifestivalgenrepet. Och gud, så snäll och söt hon var mot oss som var där alltså. Jag vet att jag inte la så stor vikt i henne just då, men att bara träffa på henne sådär så blev jag så jäkla berörd. Fantastiska kvinna!

Tack Anna för allt du gör! Jag älskar dig <3

pusssss

Marie Picasso 2 ggr i Oktober?

Som de flesta redan vet så ska ju jag åka till Stockhom den 4 Oktober med Marie och se/träffa Picasso. Jag längtar grymt mycket efter båda Marie ;-) haha.

Seeeen så blir det kanske en vända in till Västerås på måndagen ( utan Marie :-( ) för att se fröken P igen! Jag vill det något så gryyyymt mycket. Hoppas bara på skjuss av pappa då. Maria ska även dit med nån kompis, hoppas på att få hänga på henne, med sittplats och så :-). Men vi får se, biljetterna släpps på söndag, gissa nån som kommer sitta framspikad framför datorn inne på ticnet.se hela dagen? om jag nu får.

Friluftsdag imorgon dag, ska självklart inte gå. Typ ingen kommer väl gå. Har sagt till mamma & pappa att det var frivilligt för 3orna att åka dit, HA! och de gick liksom på det, en valfri friluftsdag, hur många skulle gå på den?

puss

MDK-läxan färdig!

Läxan som jag skulle ha gjort till i fredags som jag skrev att jag tänkte skita i, är nu klar. Blev inte så svårt när man hittade ett ämne som intresserade än. Så den är klar för inlämning imorgon, som läraren bad om idag på lektionen. Och för övrigt sa hon inget om att jag inte var på lektionen i fredags, så det var skönt.

Nej nu ska jag torka och platta håret, skolfotografering imorgon, jippe! inte direkt nej.

pussss

Enda nyttiga idag?

Kalender är klar! Jippie! Och jag för första gången nöjd med den!
Vad tycks?




(inuti <3)









Slipping through my fingers.

Sometimes I wish that I could freeze the picture
And save it from the funny tricks of time

Dans imorgon om jag har tur.

Jaha, då är det skola igen imorgon. Ska till syon med sandra me den gång på morgonen. Och kolla så att jag SKA ha dans eller inte. + att jag måste ta bort körsången från schemat med. Börjar svenskan 08.45. Sen ska jag vara med sandra på hennes danslektion. Sen blire väl lunch. Sen lite senare på eftermiddagen är det ju mening att jag ska gå på dansen, så får hoppas på det! Mellan 16.15 - 19.00 är det körsång, som jag då inte kommer gå på om jag har tur. På Fredag är det friluftsdag typ, så måste komma ihåg att säga det till pappa, så han får ringa körskolläraren. För då vet jag ju inte när jag slutar, inte för att jag ska gå, men kan ju inte direkt säga att jag ska skolka från det.

Den här dagen och alla söndagar för övrigt är alltid likadana. Helt meningslösa, suck. Jag har TRÅKIGT!

pussss

The winner takes it all - Meryl Streep <3.



Jag vet att det inte är hela, men den är såååå jäkla underbar! Ingen gör den bättre än Streep <3 :-)

Första gången på motorväg.

Idag fick man gå upp vid åtta tiden för att göra sig klar och äta lite. Sen vid nio bli hämtad av övningskörningsläraren och ge sig ut cirkus en timma! Det var ett tag sedan kan jag säga. Fick åka ut på mototvägen för första gången och åka i 110! De va riktigt läskigt men kul. Nu har man varit hemma i två timmar, sitter och lyssnar på favorit musiken <3. Ska snart hoppas in i en dusch. Ska förmodligen åka till tuna park en sväng senare också.

nej, duschen var det!

pusssssss

Sandra fyller 18 idag!

GRATTIS =) (kan man inte göra denn texten större?)





Har inte varit den roligaste dagen på veckan. I 1 ½ timma satt vi och försökte få nån ordning på vårat "foto-schema". Om hur vi ska lägga upp alla uppgifter vi fått för hela året på en massa lektioner. Kommer säkert att få göra om ett och annat längre fram, men palla. Sandra stack vid elva till doktorn, hoppas det gick bra! Hade en av världens tristaste lektioner, Mediekommunikation, med vår gamla textlärare Lasse. Kommer bli ett helvetes år i det ämnet med. Suck. Åkte hem vid halv ett för jag pallade inte att stanna kvar och få massa skit av vår lärare i mediekunskap pga, att jag inte gjort läxan.

Ska fira grannen ikväll som fyllde arton i måndags. Så ikväll är jag i grannhuset!

pusssssss

Religon & ogjorda läxor.

Tror jag tar tillbaka lite av vad jag sa i tisdags om att mediekunskap är tristaste ämnet. Nu efter en religions lektion så kan jag konstatera att detta är det absolut sämsta och tråkigaste! Varför ska man behöva genomlida detta? När jag inte ens kommer ha nån nytta av det i framtiden. Suck.

Sen är inte dagen mycket bättre med att läxan från mediekunskapen ska vara klar imorgon, och jag klarar inte av atta göra den. Man ska liksom lyssna på ett radioprogram från p1, sen ska man samanfatta det viktigaste. Jag hatar verkligen att skriva, jag kan inte. Och sen blir det inte bättre av att man inte fattar nått av vad de snackar om i programmet. Jag orkar inte mer. Tror jag skiter i den här uppgiften, kan säga att jag inte hittade skiten på internet eller att jag inte fick slå på en endaste liten dator i huset pga, ovädret?
Alltså jag bryr mig inte ens om jag får ig på denna uppgiften.

Har jag sagt att jag hatar skolan?? Fast historian ska nog bli intressant bara vi får 15 timmar med andra världskriget.

nej ska nog hoppa in i en dusch!
pusssssss

Bio sugen & tråkig läxa.

Jag har extremt tråkigt. Och jag vill gå på bio, Mamma Mia! saknar <3 Nån som vill gå med mig? (A)
Vill sååå gärna gå så att jag till och med skulle kunna gå själv, men det vore mycket mer roligt om man hade nån med sig.

ska nog förska göra mediekunskaps läxan nu, men jag varken vill eller orkar.
Kommer väl sluta med att jag inte gör den över huvudtaget.


pussssss

Out of Afrika & Death becomes her.

Out of Afrika var en gryyymt bra film.
och Streep är helt underbar!
Sevärd helt klart! 4/5 ger jag pga, att den inte slutar tillräkligt bra.. ;-)







Har precis tittat klart på Deah becomes her.
Den är helt underbart rolig! Streep är en naturbegåvning i denna filmen
(som hon såklart är i alla filmer hon är med i) <3333333
Fyfan vad jag skrattade igenom hela filmen.
Denna är absolut sevärd! 5/5 för att den är perfekt.





pusssss

godmorgon!

nu är man vaken igen. skönt, kunde faktiskt somna om. två timmar men endå, det är rätt mycket för mig :-). Ska snart fixa mig, bussen går om cirkus en timma! Ska bli spännande, första historia lektionen idag då.

pussss

Jag kan inte sova.

har varit vaken sedan klockan 7 och jag kan bara inte somna om. Börjar inte skolan förän sklockan 12.10, så jag kan liksom sov hur länge som helst typ.
Syskonen är uppe nu, de börjar runt halv 9 för att de ska fotograferas. Där rök deras sovmorgon! :-). HA!

Nej, ska väl försöka få mig ett par timmars sömn till. natt!

pusssss

De har kommit!
























Plenty, Out of Afrika, Death becomes her & Lions for Lambs. Alla med Meryl Streep <3

Mediekunskap måste vara tristaste ämnet!

Hade första lektionen idag. Mediekunskap. fyfan för det. Hon gav oss läxa första dagen! :O. Resten av lektionerna var inställda för de var i mediahuset. Kommer inte förän nästa vecka att ha lektioner där. Imorgon har vi bara en lektion med, historia :D. Mediekunskapen får vi jobba på valfri plats, klart man åker hem!. Så jag börjar 12.10 :-). På torsdag har vi iallafall tre lektioner, religon, historia & arbetsmiljö&säkerhet. Skönt endå, för vi får sovmorgon då med. Men fredag blir nog bästa, börjar klockan 14.00 till 15.10! toppen!

nej, ska nog ta och äta lite lunch nu!

ciao!

Skola igen ....

Första skoldagen idag då, eller inte direkt. Lektionerna börjar imorgon. Idag var bara att träffa klassen typ. Schemat är inte det roligaste. Lika jobigt som i tvåan, suck. Har de två första lektionerna imorgon, MDK & SV, för alla medialektioner och inviduellaval börjar inte förän nästa vecka. Det är ju allafall något.

Ska nog stoppa nått i magen nu. Ses!

pussss

För vi ska se Picasso <3

Ingen kan tänka sig hur lycklig jag blev nyss.
MARIE & JAG SKA ÅKA TILL STOKCHOLM OCH SE PICASSO DEN 4 OKTOBER!!!!!!!! iiiiiiiih!

plats 18 & 19 på rad 0 klockan 21.00. 49 dagar <3
Jag är lycklig! Jag dör redan av längtan!




pussssss

På måndag börjar skolan igen

Yes! jag längtar ihjäl mig! NOT! Men det ska ändå bli skönt att komma in i lite rutiner. Ska förska boka tid hos syon så fort som möjligt. Måste verkligen ta bort körsången från schemat, pallar verkligen inte det iår igen med samma lärare. Hon kommer ta död på mig.
Gud, jag har verkligen inte något intressat att skriva om. + att jag inte är en sån person som tycker om att skriva, suck. Visst är det skönt med att ha en blogg att skriva av sig i när man väl kommer på nått att skriva eller berätta om. Usch, mitt liv är så ointressant! Undrar om det ens är nån som läser min blogg om mitt tragiska och enormt tråkiga liv.

Nej, ska nog sätta på en film och bara mysa lite näst sista dagen innan skolan. Blir förmodligen Mamma Mia! för elfte gången, men jag kan inte rå för det. :-).

pusssss

12 augusti

Tog en tur ner på stan innan bion & träffade Sandra och Johanna som man saknat enormt! Skrattade åt Indieanerna som stod och underhöll på torget XD. Johanna fick mig att fota dem. Sen gick vi till Hurtigs och tog en fika. Satt där rätt länge och snackade massa skit. Sen trog Johanna så Sandra och jag blev kvar en tag till. Sen gick vi bort till Centrum där vi fick stå och vänta på att de skulle öppna så man fick ta ut sin biljetter. Sen satte vi oss på torget och rökte innan mamma kom.

pusssss

Mamma Mia! THE BEST!



Mamma Mia! på bio det är nått som aldrig går att slå. Rad fyra i mitten, perfekt! Jag tror jag grät mig igenom cirkus hela filmen. Fyfan vad hela salongen skrattade, de skrattade hela tiden! Och jag själv kunde aldrig sluta! :D Och i slutet så bröt alla ut i en stor applåd! Det ni, Inget kan slå denna filmen <3
Kan den komma på DVD snart? (A)

pussss

Amaranth <3



Älskar den här låten, bästa med Nightwish <3

Jag har ingen blogglust

Finns absolut inget i mitt tråkiga liv att skriva om. Gör liksom inte ett enda skit om dagarna förutom att spendera all min tid fram för datorn. Vill nån ses? :)

Och på måndag börjar skolan igen, komma in i lite rutiner igen. Det ska nog bli skönt.

pussss

Marie Picasso, fyfan vad jag älskar dig <3

Började dagen med att gå upp rätt tidigt. Tog bussen till Kalmar. Gick och köpte cigg, hittade en film som jag ville ha med för 99:-, Kramer mot Kramer med Meryl Spreep som biroll <3. Den är ju liksom femfaldig oscarvinnare 1979 så själklart ska man ha den!
Sen skulle gå bort till torget där rix skulle va, ha, det tog ju en stund för oss att hitta dit också! XD. Men tillsut kom vi fram, och lyckades få en plats längst fram. Vi satte oss ner och la ut vår Picasso-skylt så alla skulle se :). Klockan blev tre, och soundcheeket drog igång. Såg E.M.D, Erik var sen, men han dök upp och de sjöng lite Jennie let me love you. Sen efter en liten stund dök hon upp! Underbara Picasso. Såg oss direkt och gjorde tummen upp mot vår skylt. Hon sjöng lite Miracle, lite Winning Streak och lite This Moment. Sen så sprang vi bakom scen för att träffa henne. Men när hon kom ner från scen pratade hon i telefon och gick in på hotellet. Vi stod kvar utanför och väntade, men hon kom inte ut. Så vi gick in, men då skulle hon precis åka upp i hissen så hon vinkade till oss och vi fick gå tillbaka till scenen. Sen kom Linnea och hälsade, har saknat dig snygging <3. Sen blev klockan äntligen sju, och Ramsells sjöng massa godingar i cirkus en timma. Blev lite långtråkigt och man hade så jäkla ont i fötterna. Men sen blev hon åtta och Roger, Titti och Gert kom ut. Såg lite Anders Johansson, lite Velvet som var jäklit bra! Sen kom Hon. Picasso. Och ALLT var så Magiskt. Hon sjöng Winning Streak, Miracle & This Moment. Och allt var bara så perfekt. Bästa konserten ever <3. Fyfan vad jag älskar den kvinnan <3. Vi blev fotade av tidningen Östran och vi var lyckligast där. :). Sen när Marie var klar sprang vi bakom scenen för att träffa henne. Och där var det grymt mycket folk. Hon signa en liten stund, sen skulle hon springa in och kissa. Hon var där inne en bra stund. Sen kom hon ut men då gick hon bara förbi, och inn i ett annat hus där typ alla artister och de var. Vi såg inte det så vi sprang runt torget och letade efter henne :P haha. Men sen gick vi tillbaka och ställde oss vi kravallet på baksidan. Så kommer Sonja och signar, och jag tar självklart hennes autgraf. Fan va lång den där kvinnan är asså. Sen kom Picasso ut och vi blev överlyckliga. Och hon blev så glad när hon såg oss. Hon kallade oss hennes små änglar <3. Vi kramades tog kort och kramdes lite igen, fick autograf, och det blev lite tårar. Och vi kramades lite till. Hon höll ett långt tal för oss om att vi ska vara starka, och att allt går om man bara vill och att vi stå upp mot dem som är dumma mot oss. Och så frågade hon om vi trodde på mirakel och vi ska självklart ja, och sa att hon var ett mirakel <3. Och vi kramdes en gång till sen fortsatte hon vidare. Fick BWO-Martins autograf, Gerts och Rogers med. Sen gick vi därifrån med ett underbart minne rikare.

Tack Marie Picasso för en underbar konsert som var Magisk, och Tack för att du är som du är, Tack för att du bryr dig som du gör. Fyfan vad jag älskar dig <3 Du är det bästa som hänt mig.

Tack Marie & Malin för en underbar tag tillsammans, saknar er <3 Loveya!

pussss

Hemma igen!



Resan hem var ingen höjdare. Det är hur tråkigt som helst att åka tåg. Tur så hade man Mamma Mia musiken att lyssna på hela vägen <3. Var hemma runt tio i fyra. Tittade på Mamma Mia! Nästan direkt jag satte på datorn, efter att jag fixat alla bilder. Kan bara inte motstå den, kan titta på den hur många gånger som helst. Kärlek <3.

Sitter nu och lyssnar på en massa musik och får massa återblickar från gårdagen <3. Har absolut ingen ork att sitta och skriva ner allt som hände igår. Men ska försöka få ner det imorgon, lovar! Kan bara säga att kvällen var MAGISK! <3
För bilder kolla min bdb: Sneakernight.

pusssssss

Meryl Streep <3



(The Winner takes it all)

I don't wanna talk
About things we've gone through
Though it's hurting me, now it's history
I've played all my cards
And that's what you've done to
Nothing more to say, no more ace to play

The winner takes it all

The loser's standing small
Beside the victory, that's her destiny

I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense building me a fence
Building me a home
Thinking I'd be strong there
But I was a fool playingby the rules

The gods may throw a dice
Their minda as cold as ice
And someone way down here
Loses someone dear

The winner takes it all (takes it all)
The loser has to fall (has to fall)
It's simple and it's plain
Why shouldI complain

But tell me does she kiss
Like I used to kiss you
Does it feel the same
When she calls your name
Somewhere deep inside
You must know I miss you
But what can I say, rules must be obeyed

The judges will decide (will decide)
The likes of me abide (me abide)
Spectators of yhe show, always staying low
The game is on again (on again)
A lover or a friend (or a friend)
A big thing or a small (big or small)
The winner takes it all (takes it all)

I don't wanna talk if it makes you feel sad
And I understand
You've com te shake my hand
I apologize if it makes you feel bad
Seeing me so tense, no self-confidence
But you see

The winner takes it all
The winner takes it all


So the winner takes it all
And the loser has to fall
Throw a dice, cold as ice
Way down here, someone dear
Takes it all, has to fall...

Barnens Allsång i Örebro

Det var så jäkla kul, och vi måste ha varit de enda över 5år om man räknar bort alla föräldrar då. HAHA. Picasso var klockren like allways <3 Hon såg oss direkt hon kom ut på scen :) såå söt. Vi höll upp vår skylt som hon uppmärksammade direkt och blev glad. Bästa repliken idag var definitivt "Jag gillar att bli våt", Fyfan vad vi skrattade.
Vi träffade henne på före och efter allsång. Så söt båda gångerna, Puss på henne. Tog kort båda gångerna såklart. Hon signerade mig snygga flagga samt våran skylt:


Jag undrar vem som är för sööt för sitt eget bästa <3




Mamma Mia! The Movie <3


Jag tror jag fått en ny favorit film. Jag får helt enkelt inte nog av den. Och alla dessa bra Abba låtar <3
Dancing Queen & Super Trouper är de bästa scenerna. : )
Och Meryl Streep är helt underbar som Donna!
Tror inte jag sett en bättre musikal film. JAG ÄLSKAR DEN, Sååååå UNDERBAAAAAAAR <3

- Inte sett den? SE DEN! :D




RSS 2.0