Jenny & Charlotte <3

ja, vad ska man säga? dessa två är helt underbara <3
HAHA, SKORNA <3

åkte till tuna park till halv tolv och mötte upp sara utanför stadium. vi gick och fikade med hennes pappa. sen innan tolv gick vi och ställde oss framför scenen. jenny var en kvart sen. haha, nån som är förvånad? hon pratar lite, sjunger mi amore så jäkla bra! sen mera prat och kollar på oss typ HELA tiden. så söt. sen kom deja vü, såå det var så underbart. vi springer bort till signerings kön (som inte var speciellt lång) kom fram rätt snabbt till jenny, det första hon sa "ni sjöng med i alla låtarna, haha fast det bara var två" hur söt får man vara?
vi fick våra skivor signerade och tog kort tillsammans.

image289
Jag & Jenny <3

sen gick sara och jag en vända i köpcentret kom tillbaka och kollade på isaksson, inte så impade. vi hade mest ögon för jenny som var inne på stadium och kolla kläder och sen gick in till inder sport och köpte en skit snygg rosa tröja.

efter isaksson var sara tvungen att springa bort till rocks för att köpa hero singel till mathilda, när hon kommer ut därifrån höll hon på att springa på jenny, hahah. de gick typ tillsammans hela vägen tillbaka till scen och när jenny får syn på mig sitta o vänta på sara, får hon största leendet och vinkar, såååå sööt asså <3 haha.

isaksson hade sjungit klart kvart över ett så vi stannde kvar framme vis scenen och började vår väntan på charlotte. hon var några minuter sen tror jag, kollade inte klockan haha! hon kommer ut och kör take me to your heaven <33 åååh kärlek till den låten asså. lite prat och massa blickar på allt folk längst fram. jag är tillbaks som låt nummer två, så jäkla bra. sen till slut kommer fantastiska hero! och det var så kraftfullt och underbart. fan vad jag skakade! sen blev det att ställa sig i den oändligt långa kön, men vi kom fram! väl framme får jag skivan signerad och lite prat (fick inte ta bilder där framme, för att alla inte skulle behöva vänta så slänge) sara berättar och team perrelli och charlotte blir super glad. jag lyckades ta en bild på charlotte när hon får sin maskot och ler stort. tanten som stod och kollade så att ingen fotade hade vänt ryggen till, och när jag precis hade tryckt av vänder hons sig och hon såg inte glad ut. HA!

sa hejdå till sara (och mathilda i telefonen ;D) och gick och mötte upp mamma och pappa och åkte hem.

Bilder: (alla bilder är tagna av mig och är skyddade av copyrightlagen!)



(1) - Jag & Sara <3 (2) - Jenny <3 (3) - Jenny again <3 (4) - Perrelli <3 (5) - Perrelli again <3

mer bilder kommer!

pusss

Earth And Sky

image280
                                                                                                                     Foto: ladolcevitaa.blogg.se

vill ha en ny design

jag vill göra en ny design, men jag suger på det. and it sucks.
jag vill ha nått som är mer mig, rosa, bilder osv. men jag är sämst både på design och i ps. suck.

långfredag

image275


GLAD PÅSK eller nått.

idag är dag och natt lika långa. kul?
har hunnit med att ta en varm dusch samt sett två avsnitt av Days <3.
ska snart torka håret och sminka mig. hade velat gått en promenad idag, men med tanke på vädret så nej. suck.
fick lite påsk godis imorse med :).

pusss

it sucks

sista skoldagen avklarad innan lovet. skönt som fan. naturprovet ska vi inte ens prata om så ni behöver inte fråga. fick åka hiss med engelskaläraren idag med sandra och johanna, skitläbbit! fick godis på lektionen och hade det slappt fiick titta i Hazels fotoalbum med gamla bilder på henne. fan snygg va hon ju. rökte fan 4 cigg idag shit asså, snart beroende? nejdå. ; ). imorgon kan man ta en hyfsad sovmorgon, måste upp till tioitio för att se days, sen blire days igen vid tioiett. men jag klagar inte! : P.

ska ni göra i påsk då? själv ska jag väl tatt lugnt gå långa promenader om det är fint väder ...

pussss

gick hem tidigare idag. magen </3
tråkigt menmen. pallade inte att va kvar i skolan.
hade såklart ingen konstbild att lämna in idag heller, suck.
men fick in alla tre bilderna på händer som skulle in idag. en av dem blev inte så bra som jag hoppades på, ingen bra kritik heller, men vad ska man göra?
en dag kvar i skolan sen är det looooov :). hallelujah!

pussss

Perrelliiiii till Serbien!

image274
Yes, äntligen!
Nu tar vi oss igenom kvalet lätt!
Sen är det Final som gäller!

Min första Melodifestival var amazing!

image272


Vi åkte hemmifrån vid typ halv ett. När vi kom till Stockholm, åkte vi förbi globen en sväng innan vi åkte mot Sickla. Där mamma skulle kolla inredningsaffärer. Men som tur var fanns det massa andra affärer där också, så jag fick en tröja, en klänning, ett stycke mello-skiva och ett par skor köpta. Vi åkte upp till globen city och gick och kollade i affärer där. Gick och mötte Carro vid entré 4, där vi skulle gå in. Typ kvart i sex kom Mika och Thilda. Vi ställde oss i kön in. När vi väl hade kommit in, så fick vi hänga av oss jackorna, sen gick vi runt typ hela globen innan vi hittade rätt ingång. Under den vägen fick vi endel gratis-mello-prylar, inte mig emot XD. En flaska med vatten, lite bumerang-kort. Sen kom vi ner till våra platser, Thilda satt med oss tre isället för att sitta själv längre bak, så fick satt fyra personer på tre stolar, med det gick! Vid sju kom sötaste Marberger in tillsammans med Babsans-orkester. De sjöng massa schlager-medly fram till åtta. Under den timman hann både Luuk och Björkman komma upp på scenen. Sen började det alltså, och det ska jag säga, det var så jäkla amazing! Charlotte först ut, vi stod såklart upp och klappade händer och dansade till Hero. Fan vilket jäkla tryck det var! Så kom Siblää ut, blev inte det minsta berörd. Sen Rongedal, hahha fyfan asså. Linda B ut, nästan lika bra som Perrelli, men det var skit bra endå! Sen var det Sjögren, och vi kom med vår "I Love Jönsson!" hahah, vi ägde hårt. Amy nästa, det va rätt bra, även fast jag inte gillar varken henne eller låten så sjunger man faktsikt med. Sanna asså, finns det ord? så vackert det var! Nordman, fan riktigt bra!. Frida var fan kul. BWO sist ut, riktigt bra framträdande :P.
Under pausen kom Björn Gustavsson ut, hahhaha så jäkla bra asså.
Sen hade de omröstning fast alla poäng var lottade. Genom lottningen vann Sanna, och Perrelli kom fyra.
Sen vare slut coh vi gick bort mot greenroom. Mika ropade på en väldans söt Anorah (stavar hon så?), fick autograf och jag tog kort på henne och Mika och henne och Carro. Jag frågade om hon kunde komma med Charlotte, men hon hade presskonferans så hon kunde inte komma :(. Sen träffade vi på en Viktoria, skit söt. Sen fick Mika syn på sötaste Jönsson och sprang dit, jag och Carro efter. HAHAH. Autografer och massa mysprat hann vi med. Snacka om att verkligen ta sig tid och stå och prata med oss! Hann med en liten söt bild på henne med :). Sen sprang man på Suzzie Tapper, så man tar ju självklart en autograf. hehe.
Sen bar det av upp och leta efter våra jackor. Tog dem, köpte mello t-shirt för 200:-.
Sa hejdå och jag gick och mötte upp mamma och vi gick tillbaka till bilen där pappa väntade, sen bar det av hemmåt. Somnade direkt jag hamnade i sängen ...
Tack tjejer för en underbar kväll! älskar er <3

Här kommer lite bilder:




Bild: (1) - Mika & Thilda. (2) - Jag & Carro. (3) - M, C, M & T. (4) - Jag. (5) - Marberger <3. (6) - Babsan. (7) - Luuk. (8) - Perrelli <3. (9) - Sanna <3. (10) - Jönsson <3.




Bild: (1) - Mello-program. (2) - Mello-skivan, Mello t-shirten och Tuggummi. (3) - Bumerangkorten. (4) - Tröja från Intersport, 700:-. (5) - Gul Klänning från Gina Tricot, 199:-. (6) - Mello-vatten.

pusss

Min första Melodifestival!

j, idag smäller det! åker vid ett till vår vackra huvudstad :).
vid fem, antaligen, åker jag upp till globen för andra gången i mitt liv. jag längtar så sjukt mycket! ni anar inte.
nu sitter jag här och lyssnar på den fantastiska mello-skivan och känner at jag är jäkligt nervös.
fan va jag kommer va nervös sen då, utan för globen, shit asså! ohgod! nu kom carola, ska nog byta så fort jag kan!
kommer hem ganska sent ikväll, så det blir nog bloggning imorgon för mig, där jag ska berätta allt det underbara! :P. ska ju träffa mika för första gången idag också :D.


Perrelli till ESC!

pusss

en lång dag :?

hade nationella i engelskan idag. gick faktiskt bättre än vad jag hade trott. suger fan på engelska. men hon sa iallafall att ingen blev underkänd :).
utvecklingssamtal idag dock, inte lika kul men det gick vägen.
matlagningen var skit som vanligt, men vi fick ledigt nästa vecka :).
när man kom hem och skulle kolla på days<3 som man längtat efter hela dagen så har tv3 laggat ur under dagen, så det står bara VARNING på hela inspelnings skiten, suck! får jag grina? nej, lite överdrivet men jag käner mig så piss.
saknar s & j, ni gör dagen värd att ta sig igenom <3
ledig imorn, fett skönt :P sen vid ett drar man till huvudstaden<3 med päronen, chilla på stan till hav fem, fem. då man ska träffa snyggingarna vid globen. stå och hänga där till insläppet som jag inte vet när det är, men genrepet startar iallafall vid sju! :D lycklig eller vaddå? min första mello! gaaaaah och jag ska få träffa mika för första gången! hur mycket lycka är inte det? ;) <3

nej ska väl gå och dampa på tv3 nu.


pusss

Deidre on Ellen



HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHA.
Jag kan inte sluta skratta .....

Simply The Best <3


Deidre Hall - One of the million <3


Praktik veckan

På Folket

Måndag: Började dagen med att åka till sjukhusets nya parkerings hur som skulle invigas. Innan lunch var jag och en reporter ute och ställde dagen fråga på stan, och jag var fotograf. På eftermiddagen bar det av till mälarsjukhuset, upp där på taget för att fotografera en grej som mäter pollenhalten i luften typ.

Tisdag: Idag var det Tigerfestivalen, filmer gjorda av barn och ungdomar. Så vi var först inne på Centrum bion och kollade på 4 filmer av barn från 4 år till femte klassare. Roliga filmer med roliga namn. Efter gjorde vi dagens fråga, och så hann vi in till Rio bion också som hade ungdomar från sjätte klassare upp till gymnasiet. Tog en grupp bild på tre ungdomar som hade gjort en film tillsammans, med på bilden var också deras lärare från Engelska skolan. Den bilden kom med i tidningen och mitt namn likaså :D. På eftermiddagen blev jag och den andra praktikanten utskickade att fota tema vatten.

Onsdag: Varit ute på stan hela förmiddagen fram till lunch, fotat bilder till Arkivet. Som vattenpalatset, banker, hotell m.m. Efter lunch blev det dagen fråga. Och på eftermiddagen vid tre åkte vi till Torshälla för att träffa en biskop. Där min bild antagligen kommer hamna i tidingen imorgon.

Torsdag: Det var inte min dag idag kan jag meddela. Allt gick åt helvete kändes det som. Första uppdraget var att gå till Eskil och kolla in Poesidagen för estet-eleverna tillsammans med en reporter. Inga bilder tagna där inte. suck. Sen blev det dagen fråga, med ett nytt objektiv, och visst går det åt helvete då! En av bilderna blev jävligt suddig, men jag gjorde allt jag kunde i ps. Sen klockan två skulle jag bort till Kontrast för att plåta 3 gästpoeter typ, och 1 diktlärare. Allt gick ju rätt bra till jag kommer till redaktionen och lägger in bildern, såklart var ALLA suddiga! Så jag fick prata med den fotografen jag var med så fick vi springa tillbaka till Kontrast och han fick plåta 3 av diktlärarna. Och såklart hade vi missat poeterna. Så, vi fick springa upp till stationen och hitta dem där och plåta dem en gång till. Så jag har haft en helvetes dag vill jag säga.

Fredag: Idag var det bättre än igår. Mådde mycket bättre. Det första jag fick göra var att följa med en journalist till ett ställe där en tant skulle ha sin första utställning med oljetavlor och tuch. Tog lite bilder som kommer med i lördagens tidning. Sen fick jag gå ut med en annan journalist för att fota och intervjua 28 kvinnor om internationella kvinnodagen, fick tag i runt tio på förmiddagen sen blev det lunch på skolan med Malin. Efter åkte vi och hälsade på Michelle på hennes praktik plats på sveaplan. Eftermiddagen fortsatte med journalisten och leta fler kvinnor som ville svara om kvinno dagen. Vi fick ihop tjugo personer. Rätt bra endå, typ inge ville ju va med på bild. När jag fick gå hem fick jag en Folket-vattenflaska, en Folket-kortlek och en Folket-tröja.


RSS 2.0