nu ger jag upp här

Byter blogg. Orkar inte med blogg.se längre.

Tack för mig!

jag orkar inte blogga

jag får tjat om detta rätt ofta att jag inte bloggar, då jag haft uppehåll några dagar. men asså, jag orkar inte. har inget intressat att skriva om. har inte åsikter att skriva. så varför håller jag ens på? jo, den är väl bra att ha om man nu skulle vilja skriva nån gång. ha! menmen


image292
imorgon är det iallafall Perrelli! :D:D
( försök att inte tänka på Dea jusst nu, jag vet att det inte är lätt)


pusssssss

happiness!

image291


jag är så lycklig. för gissa vad? Lena och Orup kommer till västerås i höst! gaaaah lyckan!!!!
12 november it is! exakt fyra år efter att jag såg Lena sist, kan man fira den dagen bättre än att gå på denna fantastiska show? svaret är nej!
biljett släpp på måndag, vet dock inte vilken tid, men kommer vara inne på ticnet hela förmiddagen (har man sov morgon så har man)! tre biljetter till The Show :D aaah, är helt galet glad just nu! + att jag kanske ska se showen i huvudstaden med, får se. om man lyckas få sovplats hos nån :).

pussssss

om bara solen kunde lysa lika starkt i mitt liv

inte en så lyckad dag idag dåra. analog del i foton, var i mörkrummet, gick skit. fick bara fram fem bilder jag fick lämna in. jag suger så hårt. gick tjugo minuter tidigare från foton skulle till ungdomsmottagningen. hate it. but i must do! sen trog jag hem, har spräng huvudverk jusst nu, och inte hjälper några tabletter heller. vafan, pallar faktsikt inte av mera nu.

pussssss

Kylan tar kol på mig

Jag dör snart ..


update: väldigt intressant dag idag, ehh nej.
började med den anloga delen i foton, var ute och fotade. gick inte nå vidare.
sen massa hål och sen bort till munktell för att lira minigolf. "hann" inte till engelskan så drog hem.

jag orkar snart inte mer

skolan, hur jävla krävande måste det vara? jag pallar snart inte längre. vill bara hoppa av, kommer endå aldrig att klara skolan överhuvudtaget. jag hatar det. jag vill flytta, jag vill börja om på nytt. jag vill vara smart, jag vill vara duktig i skolan. men nej, allt dåligt ska jag gå och bära på. ge mig ett nytt liv, vill inte ha mitt längre. jag önskar jag var rik coh kunde flytta till drömstaden, L.A. jag ska kunna flytande engelska och leva mina dagar där och aldrig återvända  ....

pussss

Picasso for President!

Du är störst, bäst & vackrast! <3

image290

fredag hela veckan?

äntligen fredag, så jäkla skönt asså! och om cirka en timma kommer marie :D iiih!
jag har fett tråkigt när jag bara kan vänta. musiken går varm kan jag meddela, just nu är det ryan adams som gäller, är så kär i hans "everyhing i do, i do it for you" <3

vad gör ni alla en fredagkväll som denna då? ;)

mina meningslösa rubriker och blogg

jag har fett ont i halsen. svider så jävla mycket.
om 4 timmar och en kvart kommer marie :). saknar dig <3
ska försöka få ta bussen ner och hämta henne själv, så vi kan röka. men får se, pappa vill säkert skjussa eller nått.
gud mina inlägg suger så hårt. känns så jäkla meningslöst att blogga, har aldrig något intressant att blogga om.
nån som har nån idé om vad man kan blogga om?

föresten så funderar jag på att byta blogg, till metro. men fan vet inte. designerna där suger fett, och man inte dirket göra om den så de blir speciellt bra. men får se hur jag gör.
är väldigt intresserad över vilka som läser min meningslösa blogg? säkert inga, och jag klandrar er inte. men det skulle inte skada om ni kunde slänga in nån kommentar lite då och då, så jag kan få en liten vink om vilka ni är som läser denna mycket intressanta blogg ;).

har precis städat lite på rummet, ska sitta en liten stund till vid datorn, sen blire duschen för min del. måste hinna torka och platta håret ikväll. + att jag säkert kommer få platta det mera imorgon.
imorn är det då äntligen picasso som gäller igen :). längtar fett mycket. imorgon klockan 21.00 i örebro! men blir nog stan här hemma under dagen först, måste hitta nått att ha på mig till den stora kvällen, men vad?
har så jäkla svårt att hitta kläder asså. köper liksom aldrig något.

ska nog ta och logga in en gång till på bdb sen kolla runt lite bloggar sen blire dusch!

pusss

torsdag

dagen har gått rätt fort. riktigt skönt faktiskt. och imorgon kommer Marie :D.
gjorde inte så mkt på rörligbild lektionen, lyckades få ut johanna på rasten för att röka. sandra var dock inte i skolan, saad :(. gjorde absolut ingenting på naturen blev indelad ei grupper som vi ska börja jobba i nästa vecka, suck. hade en trevlig lunch rast med tjejorna. engelskan satt jag och läste i boken hela timmen eller va det var, boooring. sen gick jag på stan en sväng, tänkte hitta något att ha på mig på lördag, men nej, hittade såklart ingenting. gick och satte mig i g-huset och tråkade. sen blev det dags för matligningen, fick jobba två och två idag. skulle göra massa smårätter eller vad man ska kalla det. mestadels var det fisk i, sååå äckligt. men jag smakde det mesta iallafall! duktiga mig!
borde gå ut på en promenad och fixa de sista bilderna till fotouppgiften som ska in imorgon, för kommer fan inte hinna ett skit på en och en halvtimma imrogon. suck. får väl pallra mig iväg då. måste spela in "spårlöst" som börjar om ne halvtimma dåva, menmen.


pussss

onsdag

världens tristaste dag idag. foto på morgonen, inge vidare. sög.
på engelskan pratade jag med läraren om att kankse kippa eng B, riktigt skönt det skulle vara då :P.
hål timma efter lunchen, gjorde inte ett jäkla piss, satt och rökte med tjejerna.
på mumen hade vi word-prov, gick väl som det gick. visste inte ens att vi skulle ha haft det idag, menmen.
gick tidigare från kören, pallade inte.

s & j har skaffat nya bloggar så besök dem!!

sandra

johanna

RSS 2.0