29/8

image193

jag står vid ett vägskäl och vet inte vilken väg jag ska ta. jag har stått vid detta vägskäl i flera års tid nu, och vet inte vilken väg jag ska ta. för om jag väljer det ena känns det som att jag förlorar endel av mig, eller så känns det helt enkelt fel.
jag vill gå åt båda hållen, men jag kan ju inte gå åt båda,
då kan jag inte välja min egen väg. men det kanske är det enda som kan få ett slut på detta,
att inte välja någon av de, bara fortätta att lida?


jag orkar inte kämpa längre ...

28/8

Har inte skrivit på ett par dagar nu, det beror på att det har varit skola och så har jag varit borta hela helgen. jag var i malingsbo med familjen och grannarna för att fiska och mysa lite. men om jag ska vara ärlig så låg jag mest i stugan som vi hyrt och läste harry potter, fanns inte så mycket att göra. jag höll inte i ett enda fiskespö på hela helgen, det är olikt mig, förra året satt jag några timmar iallafall :). om ni vill se lite bilder från malingsbo så kolla min Bilddagbok .

Igår så började jag halv två, vilket var riktigt skönt med sovmorgon. hade två lektioner, naturkunskap & mediekommunikation. båda är så otroligt trågiga att jobba med som man kan ju säga att man satt och halvsov sig igenom de lektionerna.

Idag började man halv nio med inriktning-foto, vi fick får första uppgift. vi skulle ut och fota en massa bilder som hade med en själv att göra. fast jag fotade såklart med massa annat och så, när man liksom har chansen att använda en CANON EOS 250D :>. Sen hade vi svenska och då fick vi två enorma böcker om litteratur som vi ska läsa, den ena ska vi läsa hela på detta år, min kompis har samma med hon ska bara läsa två kapitel, orettvist ju! på idrotten betämde vi vad vi ska göra under hösten och så, sedan fick vi gå på en promenad som vissa av oss inte gjorde. drog hem vid halv fyra och har suttit sedan dess, förutom att jag har duschat, nu ska jag äta.


Puss

20/8

Okeeej, jag klarar det inte längre! jag måste ha nånstanns att skriva av mig, så jag tänker väcka upp min blogg från det döda XD inte för att den hann vara död speciellt länge menendå!

Började det skolan idag efter ett tio veckors sommar lov, och dagen har faktist varit bättre än vad jag hade trott eller vågat hoppas på. Tog bussen ner på stan för att träffa jojjo som jag inte sett på hela sommarn, sedan gick vi mot skolan och kom lite försent till aulan och missade typ hela rektorns tal (a) Oops! men skit i det liksom. Man håller endå på att somna under hans långa tal .. Vi gick med klassen till ett klassrum och fick får scheman som visade hela klassens och inte sitt egna som tur var, det var liksom inga sovmornar! Fick våra busskort och sen fick vi åka hem, men jag gick och mötte jojjo och fixa skåp och gick till datasalen för att skriva ut vårat eget schema, och det är fakstik rätt okej. :P





- Mitt schema inför år två på gymnasiet, man ser inte ett smack, i know! men ser ni min härliga måndag? med sovmorron till kl.13.50 och slutar 15.30, och sen är det ju inte säkert att man ska ha den sista lektionen där :>.

Phuss på er! <3
/ M

11/8

image183

i september <3
Blev denna som jag funderade på, det var denna eller den med en fjäril, men eftersom sandra tyckte den liknade hennes så valde jag den här i stället. Tycker om den mycket. Kommer bli mer en nöjd hoppas jag. Hoppas bara att det inte gör så ont!

puss

8/8

image173

Var som sagt på allsången igår med mathilda, kul :). Inte för att man såg speciellt mycket, men vi stod liksom längst bak. Man kan säga att man kanske såg nannes hår nån gång under hennes uppträdande, för övrigt såg man bara överst på bokstäverna "allsång". Men det var trevligt ändå, fast vi gick från skansen när nanne sjöng allsång, "du är min man".

Saknar Stockholm, riktigt mycket <3
Tack för att jag fått sova två nätter hos dig mathilda <3

För lite bilder; Http://denvilda.bilddagboken.se/

RSS 2.0