28/6

Finspång kväll.

Ikväll bär det av till Finspång och fotbollskup. Åker runt 5 - 6. Och imorgon bitti är det match redan klockan 8! Jag kommer dö, om jag måste gå upp till den matchen typ varje dag. ;/. Palla!

Men jag kommer iallafall hem på söndag nångång, och på tisdag blir det västkusten med gbg på onsdagen, i hope!

Ska packa klart allt nu, Phusshej!

18/7

Idag blev jag väckt vid tio tiden av Bonnie's sms om att hon och Sara var påväg in till etuna. Så det var bara att pallra sig upp och äta frukost och fixa sig, missade första bussen jag skulle ta :/ menmen fick bara vänta typ tio min. Träffade tjejerna inne på 21:an sedan gick vi på stan, fikade och där blev vi kvar en stund och prata Lena :). Gick till Gallerian och satt på golvet och roade oss, slängde Bonnie's skor över golvet där allt folk gick, HAHA! Sen ville Sara ha en hamburgarer så vi gick mor donken, satt och prata endel :P. Sen blev vi tvungna att dra till bussen som gick kvart över fyra, så de blev kramar och hejdå på torget. Saknar er tjejer, man har aldrig tråkit med er <3


image64
SORRY BONNIE! MEN JAG BLEV BARA SÅ TVUNGEN! =D kommentera bara snällt här tack!





Pusshej!

14/7

Idag vaknade jag tjugo över tolv, skönt. Men det är ju ändå sommarlov ;).
     Har bara suttit här och degat till klockan  typ 15, då tog jag mig i kragen och gick ut och gick. Och tro mig det är inte direkt vad jag brukar göra även om jag vet att jag måste. Så nu har man varit duktig för idag då!

Sitter och lyssnar på Lena Philipsson @ Grönan 06 just nu, kan bara inte få nog av det! Får fortfarande tårar i ögonen till Om igen ;/.

Har inte ätit någon lunch idag, tror inte det blir någon heller. Pappa slutar nu, antagligen mamma med, så blir väl snart middag.

Har inget blogg sug, och det är ju ändå sommarlov, så jag tänker ta en time out på obestämd tid!

Ha ett långt och skönt sommarlov alla! :)

12/7

Äntligen är det sommarlov!

Kom till skolan 8.30, uppträdande i aulan, sedan bar det av till klassrummet med klassen. Där fick vi sätta oss i våra mentors-grupper och äta glass och svara på frågor om lärarna (vi var tre grupper) , man skulle se vilka som kände sina lärare bäst. Min grupp vann (: 12p  hoahoa!  ...

Fikade nyss med mammi och bror, mummsigt!
     Varje år när vi haft avslutning brukar vi alltid gå ut och äta på restaurang, men det gjorde vi i fredags, så blir nog inget spec ikväll om jag inte får lust att sticka ner till rothoffparken, men får se..

Pusshej!

image55

9/7

Idag ska vi åka till Sthlm, men jag pallar inte att följa med. Inte likt mig att tacka nej till Shlm, men vi skulle bara åka upp och hälsa på mammas bästis och hennes familj och inget annat :/. Det kuliga är att de vi ska hälsa på heter likadant som mina föräldrar, Catta (Catarina) och Tomas :P höhö.

Imorgon ska pappi och jag gå en bilkurs eller vad man ska kalla det, för att han ska få övningsköra med mig och så. Sitta och lyssna på några som pratar i tre timmar, fast det var nog en rast på 20 min eller nått, tråkit ändå :/.

Pusshej!

7/7

Idag var det Mentorsdag i Skjulsta med klassen, och det var ju verkligen lyckat, Sofie och jag trog med hennes två kompisar efter ett tag. Det enda vi gjorde var att sitta och prata i 2 (?) timmar sedan blev det bussen in till stan.

Imorgon bär det av till Vilsta för en lång promenad med Sofie & evt. Jenny. Efter kommer mammi och hämtar mig för att skjussa mig till frisören, klippning och färgning på gång serru! =).

Vad har du gjort idag?

Mikaela

3/6

Kom nyss hem från Sandra det var trevlans.
     Nu ligger jag bara i min säng och myser framför After Dark DVD´n =D.

Imorgon är det skola igen, men kommer väl inte göra så speciellt mycket, i engelskan tittar vi bara på film och pratar betyg. Matten inget, lämnade in boken i veckan. På eftermiddagen media, tror vi skulle få titta på våra musikvideor men jag vet inte ...
     Tisdag är ju en lika slapp dag med eng vit tio i tio, sam på efter middag med inlämning av böcker. Ledig på onsdag, riktigt trevligt!

Pusshej <3

RSS 2.0