Hej igen!

Har inte skrivit på ett tag nu (förutom listan nedanför).
     Har inte riktigt haft någon riktig blogg-lust, men det känns som att jag börjar komma tillbaka in i banan igen :).

Jaha, vad har jag haft för mig nu då? Jo, har ju varit på öland och mönsterås en vecka, och det var otroligt skönt att vila sig några dagar från den stressiga vardagen i skolan. Men man kan ju säga att man kom ju tillbaka till ett rent helvete!

Som sagt åkte jag till öland den 12 maj (ESC dagen), kom iallafalla ner så att man hann se den, fast ska vara ärlig så gick jag coh la med efter The Ark, allvarligt talat! vad var det för jäkla skit på tvn!? Ska nog inte skriva ut min arghet, blir nog lite för mycket svordomar då ;). På söndagen åkte jag med farfar och farmor till ....typ Ismanstorp, tror jag, jag minns faktiskt inte men det är inte så viktigt.
     Hann med endel utflykter med dem mellan lör-ons. På onsdagen åkte vi upp till Borgolms-ruinen, innan det bar av till mönsterås och Linnea. Men när vi väl var framme så var det riktigt skönt att slippa farfar och farmor, det blir för mycket att vara med dem så pass länge, tackar Linnea för att jag fick komma till henne ons-lör, annars hade det blivit rätt jobbigt.

På fredagen grillade vi iallafall oss Linnea, hennes två tjej kompisar Thess och Emms kom med sina killar + Linneas kille Johan, mys hade vi med mat, kubb och Talang :).

På lördagen kom fafar och farmor och hämtade mig runt tolv, var rätt skönt att äntligen vara på väg hem, saknade verkligen mamma och pappa!
     När vi väl kom hem blev det massa pussar och kramar =). Riktigt skönt att sova i sin egen säng som inte lät allt för mycket, för den på öland gnisslade rätt ordentligt + sängen hos Linnea :P haha den knarrade en del!

När man kom tillbaka, fick man reda på att måndagen var sista dagen att vara klar med allt i datamum och foto, haha som att jag var det då?! nej, självklart inte! menmen.
     Och på onsdag nästa vecka ska alla svenska grejer som man inte lämnat in in, så jag har en del att skriva; debattartikel, filmrecension till the day after tomorrow + en novell. Sen har vi ju en ny uppgift också som vi ska redovisa på onsdag, torsdag och fredag, men jag ska göra det på fredag för att jag ska bara göra det i en liten grupp, då slipper man redovisa inför klassen, så hemskt! Man ska läsa en låttext eller dikt och förmedla känslan i den som teater typ, jag vet inte riktigt vad jag ska ha för låt än.

Nån som kanske kan hjälpa mig? antingen Vandra vid din sida eller Regn hos mig ?


Sista Fråga Olle ikväll då, blir tråkit utan Martin och alla skämt där, ahha men, sen ska han ju spela i ett annat program vet inte riktigt om det är dirket eller att det kommer visas i höst eller nått.

Phusshej! < 3

image37

Äntligen fredag...

skönt att denna veckan gått så fort, idag hade vi svenska på morgonen, gjorde typ inget, sedan sam, inget gjort på den lektionen heller.
     idag så måste jag se till att packa allt som ska packas inför morgondagen. + en dusch! Måste städa rummet också för ikväll kommer sandra (tror jag) & co. för att gratta mina syskon.

update; är det någon som vet varför inte kalendern syns i min blogg, är ju liksom inne på andra månaden, då borde den väl synas?

puss & kram /M


image35

Torsdag.

idag hade vi matteprov i geometri på morgonen, gick bättre än vad jag trodde, men sen vet man ju inte om det jag gjorde ens var rätt, för det gick lite väl lätt. Efter det så hade vi svenska och fick sitta och lyssna på tre redovsningar som inte blev av igår.
      sedan lunch, pyttipanna, BLÄ! Kl.13.00 hade vi foto, sofia och jag gick till köpmangatan och fotade lite, inga av de vi skulle tagit igentligen ...suck.

sist hade vi datamum, gud vad jag hatar det, vi håller på att göra nått (jag vet inte vad det heter) i powerpoint.

nu ska jag äta ... och ikväll blir det ESC!

puss & kram /M


image31

Foto: Jag

Onsdag..

onsdag idag då, hade först matte, hade repetition inför geometri-provet imorgon. Idrott efter matten, hatar det så mkt, precis som våran lärare! jag "glömde" kläderna hemma idag så jag och isa och milla fick läsa om motion och hälsa och sedan bertätta om vad vi läst för henne, KÄRRING!
     till lunch fick vi pannkaka, god mat för engångs skull! efter det svenska, hade redovisning, gick bättre än jag trodde, (trodde jag skulle dö). 
     sen engelska fick jobba med lite papper, men den lektion var snart över, och över gick till klassråd. fick reda på att det är "Information om omval" nästa onsdag (typiskt, jag är ju liksom inte där då!) så jag frågade min mentor om det och hon sa att vi skulle försöka och kolla när valet är om jag får göra det tidigare, fattade inte vad hon menade, kommer inte ens träffa henne nån gång denna veckan. får väl gå till sy:on och kolla med henne, om vad jag får göra!

hur har du haft det idag?


Tisdag..

sitter här och häckar tiden innan man ska dra iväg till skolan, börjar ju halv 12, vilket är väldigt skönt. den enda lektionen vi har idag är sam, som slutar runt 13
     nu undrar ni säkert varför denna långa sovmorgon? jo, det ska jag berätta. igår fick vi reda på att det var nationellaprov i matten idag kl.8.30 för de två matte grupperna (För mp1b, mp1b & mp1c) som går den lite snabbare gruppen, de ska läsa matte a på två terminer, medeans vi andra (bl a jag) läster matte a på tre terminer, lite krångligt detta. 
     så vi som inte hade något prov fick sovmorgon bara för att vår engelska lärare vi har på morgonen kl.9.50 skulle vara "vakt" under något nationella idag. puh! hoppas ni fattade det bara, HAHA!

ska snart kila iväg, om en haltimme eller så, (får skjuss av mammi, lyxigt!)

puss & kram /M

Måndag - foto!

började dagen med engelska. efter den lektionen drog sofie hem, så man fick vara själv under matten ... Sedan lunch med isa & millie. mpr, data mum först, såå tråkit, varför måste man såna meningslösa lektioner? ska iallafall jobba med nått jag inte vet vad det heter i powerpoint, typ nått intresse, tänkte ta Lena eller Phansen, men när jag fick reda på att vi skulle redavoisa detta för gruppen så vågade jag inte det, så det kommer antagligen bli "charmed" - min älsklings serie på kanal 3 ... 
     sedan råkade vi komma 10 minunder för sent till foto, ooops! fick inga nya uppgifter så det bar av till köpmangatan för att fota lite bilder, men det blev inget av det vi skulle göra för jag och isa fattade ingenting, isa´s söta syster yster evelina var med på foto lektionen, riktigt söt tjej! :))

imorgon börjar man typ halv 12, och ska igentligen sluta kvart i 2 men kommer säkert få gå klockan 1 eller något, så lyxig lektion alltså! :D

ska snart åka iväg med mammi och lämna syskonen på fotbollen medans vi åker och handlar...

puss & kram /M

RSS 2.0