Marie Picasso, fyfan vad jag älskar dig <3

Började dagen med att gå upp rätt tidigt. Tog bussen till Kalmar. Gick och köpte cigg, hittade en film som jag ville ha med för 99:-, Kramer mot Kramer med Meryl Spreep som biroll <3. Den är ju liksom femfaldig oscarvinnare 1979 så själklart ska man ha den!
Sen skulle gå bort till torget där rix skulle va, ha, det tog ju en stund för oss att hitta dit också! XD. Men tillsut kom vi fram, och lyckades få en plats längst fram. Vi satte oss ner och la ut vår Picasso-skylt så alla skulle se :). Klockan blev tre, och soundcheeket drog igång. Såg E.M.D, Erik var sen, men han dök upp och de sjöng lite Jennie let me love you. Sen efter en liten stund dök hon upp! Underbara Picasso. Såg oss direkt och gjorde tummen upp mot vår skylt. Hon sjöng lite Miracle, lite Winning Streak och lite This Moment. Sen så sprang vi bakom scen för att träffa henne. Men när hon kom ner från scen pratade hon i telefon och gick in på hotellet. Vi stod kvar utanför och väntade, men hon kom inte ut. Så vi gick in, men då skulle hon precis åka upp i hissen så hon vinkade till oss och vi fick gå tillbaka till scenen. Sen kom Linnea och hälsade, har saknat dig snygging <3. Sen blev klockan äntligen sju, och Ramsells sjöng massa godingar i cirkus en timma. Blev lite långtråkigt och man hade så jäkla ont i fötterna. Men sen blev hon åtta och Roger, Titti och Gert kom ut. Såg lite Anders Johansson, lite Velvet som var jäklit bra! Sen kom Hon. Picasso. Och ALLT var så Magiskt. Hon sjöng Winning Streak, Miracle & This Moment. Och allt var bara så perfekt. Bästa konserten ever <3. Fyfan vad jag älskar den kvinnan <3. Vi blev fotade av tidningen Östran och vi var lyckligast där. :). Sen när Marie var klar sprang vi bakom scenen för att träffa henne. Och där var det grymt mycket folk. Hon signa en liten stund, sen skulle hon springa in och kissa. Hon var där inne en bra stund. Sen kom hon ut men då gick hon bara förbi, och inn i ett annat hus där typ alla artister och de var. Vi såg inte det så vi sprang runt torget och letade efter henne :P haha. Men sen gick vi tillbaka och ställde oss vi kravallet på baksidan. Så kommer Sonja och signar, och jag tar självklart hennes autgraf. Fan va lång den där kvinnan är asså. Sen kom Picasso ut och vi blev överlyckliga. Och hon blev så glad när hon såg oss. Hon kallade oss hennes små änglar <3. Vi kramades tog kort och kramdes lite igen, fick autograf, och det blev lite tårar. Och vi kramades lite till. Hon höll ett långt tal för oss om att vi ska vara starka, och att allt går om man bara vill och att vi stå upp mot dem som är dumma mot oss. Och så frågade hon om vi trodde på mirakel och vi ska självklart ja, och sa att hon var ett mirakel <3. Och vi kramdes en gång till sen fortsatte hon vidare. Fick BWO-Martins autograf, Gerts och Rogers med. Sen gick vi därifrån med ett underbart minne rikare.

Tack Marie Picasso för en underbar konsert som var Magisk, och Tack för att du är som du är, Tack för att du bryr dig som du gör. Fyfan vad jag älskar dig <3 Du är det bästa som hänt mig.

Tack Marie & Malin för en underbar tag tillsammans, saknar er <3 Loveya!

pussss

Kommentarer
Postat av: Malin

Tack själv mickis ! :) de va trevligt, o de måste göras om :D

2008-08-11 @ 00:03:42
URL: http://detfinnsbaraensomdu.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Du kan väl adda min bdb så får jag se din bilder? neafor

2008-08-11 @ 15:03:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0